Какво се крие зад "Перфектната двойка"?

Елин Хилдебранд с пореден летен роман
30 юли 2019 19:42, Петя Славова
4
Какво се крие зад "Перфектната двойка"?
Снимка: ИК "Сиела"

Какво се крие зад "Перфектната двойка", разяснява американската писателка Елин Хилдебранд с новия си роман, който излиза у нас в превод на Надя Баева.

Историята ни отвежда до  туристическия остров Нантъкет, където срещаме Селест и Бенджи, по-известни като перфектната двойка. Привидно Селест и Бенджи изглеждат родени един за друг. Бенджи е наследник на безмерно богатата местна фамилия Уинбъри и макар ослепителната Селест да има скромен произход, щастието им изглежда безоблачно и двамата са готови да направят следващата стъпка.

За Бенджи сватба на Нантъкет е най-естественото продължение на връзката им – в този рай на Земята през летния сезон се случват най-пищните и разточителни церемонии. И докато всички близки и роднини, дошли от цял свят, са притаили дъх в очакване на бляскавото събитие, броени часове преди грандиозната сватба мъртвото тяло на главната шаферка Мерит Монако е открито да се носи върху вълните.

В луксозното крайбрежно имение "Съмърланд", където по план трябва да се проведе сватбата, настава същински хаос. Неочакваното стечение на обстоятелствата повдига завесата, зад която изведнъж блясва скритата истина – наглед съвършената сватба е само параван за истинско змийско гнездо от лъжи, интриги и изневери.

Смъртта на Мерит Монако предизвиква спешно разследване, а началникът на полицията и помощниците му започват да разпитват всички присъстващи. Всеки крие своите мрачни тайни – особено перфектната двойка…

"Перфектната двойка" е идеалната книга за лятното безвремие – любов и криминална интрига в смайващо четивна и лека комбинация, която върви прекрасно с освежаващи коктейли на плажа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: романЕлин Хилдебранд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Като въобще нищо не учиш...
2
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Истински чувства, страст, еднакви виждания за живота, пари, здрав секс, готина визия и други неща, които не са известни къде да е .
1
1
 
0
 
! Отговори
ДекаПарадека преди 4 години
Големи потури или кинти.Туй то